Gratulerer til alle som har mottatt tilskudd fra Norsk Film Institutt! Rock Pocket, Krillbite Studios, Antagonist, Sarepta, Asio, Artic Hazard Games, og Gjestland Film; vi er kjempestolte av dere og håper dere feirer med noe godt i glasset i kveld. Vi ser frem til lange spillkvelder i årene fremover!

 

Litt informasjon om spillene fra NFI-siden:

D.I.G. – Rock Pocket (1.500.000,-)

D.I.G. er et multiplayer slåssespill, hvor spillerene gyver løs på hverandre på fantasifulle planeter ved bruk av morsomme våpen, grappling-hooks, og høyteknologiske graveredskaper.

Mosaic – Krillbite Studio (1.500.000,-)

Du lever et monotont liv i en kald by. Hver dag er lik den forrige, og du har ingen mening eller mål i livet. Helt til én dag, der alt endrer seg. Mosaikk er et mystisk og modent 2.5D adventure-spill.

Knutsen & Ludvigsen på skinner – Rock Pocket og Tordenfilm AS (700.000,-)

Knutsen & Ludvigsen på skinner er et fartsfyllt endless runner-spil. Spekket med humor og nostalgi, med kjente og kjære norske karakterer i norske omgivelser.

Through the Woods – Antagonist (700.000,-)

Through the Woods er et tredjepersons skrekkspill satt i en skog på vestkysten av Norge, inspirert av norske eventyr og norrøn mytologi.

Intersection – Sarepta Studio (600.000,-)

Intersection er et strategibasert reaksjonsspill til smarttelefoner og nettbrett. Spillet utfordrer spilleren til å finne polygoner i en strøm av linjer, og skape kombinasjoner med former for å få høyere poengsummer.

Enki – Asio (500.000,-)

Enki er et nettrollespill for barn i alderen 8-12 år. Spillet er utpreget med real- og språkfaglige oppdrag og oppgaver, og har også en sosial utforming der spillerne kan være pålogget sammen med venner.

Trackday Manager – Arctic Hazard Game Studio (300.000,-)

Trackday Manager er et 3D simulatorspill hvor du finner deg selv som sjef for et helt racerbilteam og alt dette medfører av arbeidsoppgaver.

Yggdrasil – Gjestland Film (200.000,-)

Yggdrasil er et episk spill basert på norrøn mytologi. Med utgangspunkt i diktet Voluspå fra den eldre Edda, vil spilleren foreta en reise gjennom hele den norrøne mytologien, fra tiden før skapelsen, helt til tiden etter ragnarok.

 

Du kan lese mer om tilskuddene og spillene her.